Werkwijze Isoleren

Thermografische metingen

“Steeds een stap voor blijven” is het motto van het S.I.B. Toen de recessie zich manifesteerde, gaf het S.I.B. de bedrijfsactiviteiten een opwaartse zet met een investering in warmtebeeldfotografie. Ron de Wit (directeur) beschikt over de kennis en vaardigheden van thermografie “level 1”.

U kunt bij het ons vrijblijvend om advies vragen en tevens een thermografische meting uit laten voeren. Ook beschikken wij over de expertise om een kosten-baten analyse te maken, zodat u in één oogopslag kan zien wat de terugverdientijd is en hoeveel geld u kunt besparen in de toekomst.

Wilt u ook een thermografische meting en eventueel aanvullend daarop een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

Direct contact opnemen

Monteren en demonteren

Het monteren en demonteren van het isolatiemateriaal gaat snel en eenvoudig. U kunt gewoon in bedrijf blijven. U kunt ervoor kiezen om zelf te monteren of het aan ons over te laten. In het eerste geval zorgen wij voor een simpele handleiding met tekeningen zodat u weet waar de stukken gemonteerd moeten worden.

Niet iedere installatie is hetzelfde. Daarom is elk advies uniek. Isoleren verlaagt energiekosten, verhoogt de veiligheid en zorgt voor het milieu.