Over het
Samenwerkend Isolatie Bedrijf B.V.

Samenwerkend Isolatie Bedrijf B.V.

Het Samenwerkend Isolatie Bedrijf B.V.(S.I.B.) is gespecialiseerd in het inmeten, produceren en monteren van Duratras® isolatiematrassen.Onder de merknaam Duratras® zijn wij al ruim 30 jaar actief in de isolatie branche. Wij zijn gericht op industrie, scheepsbouw, offshore, utiliteit, chemie en de hightech industrie.

Het S.I.B. heeft twee vestigingen; Almere (Flevoland) & Munnekezijl (Friesland). Omdat wij een compact bedrijf zijn, bent u verzekerd van korte lijnen en efficiënte communicatie.

Al onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrokken. De relatie met onze klanten en de kwaliteit van onze producten staat altijd voorop. Wij zijn allen voorzien van een vakdiploma en een VCA-certificaat.

Wij garanderen u de kwaliteit en de zekerheid waarop u als klant vertrouwt.

Waarom kiezen voor S.I.B.?

  • Duurzaamheid

  • Goede prijs- en kwaliteitverhouding

  • Vakkundig en VCA-gecertificeerd

  • Hoge productkwaliteit

  • Bij calamiteiten zijn wij binnen 3 uur op locatie!

Volgt u ons al op social media?

Diverse sectoren maken al gebruik van onze producten:

Energiescan:

Doordat wij gecertificeerd zijn in thermografie kunnen wij goed in kaart brengen waar de energieverliezen het grootst zijn. Wij kunnen bij uw bedrijf langskomen voor een opname. De foto’s tonen exact waar isoleren gewenst is. Wij maken vrijblijvend voor u een kosten-batenanalyse. Zo ziet u in één oogopslag wat de terugverdientijd is en wat uw besparing in de toekomst zal zijn.

Indien u meer informatie over ons product en de mogelijkheden wenst, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande button.

Contact opnemen?